Майката на Нети излъгала мъжа си, че бебето е от него

Майката на Нети излъгала мъжа си, че бебето е от него

Родната майка на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети – Джилда Първанова-Алексиева, се е омъжила за озвучителя на Диана Експрес Красимир Левашки бременна с нея.

Това разкри най-близкият му приятел Радослав Ангелов, който също е работил за легендарната рок група като осветител. „Виржиния се роди след Нети. Джилда е знаела, че е бременна и се омъжи за Краси с цел да го убеди, че детето е от него. Роди го и Краси беше много щастлив, празнувахме, тя му каза, че е седмаче, а то беше нормално и доносено дете. В родилното майка му разбрала и тогава Краси я изгони, но след няколко месеца пак се събраха. След това се роди Виржиния, наистина от Краси“, разказа Ангелов пред Телеграф.

Именно другата й дъщеря – Виржиния Левашка, обвини майка си, че с ТВ предаването, в което разкриха сензационната вест, че Джилда е истинската майка на Нети, е вкарала в гроба 68-годишния Красимир. „Той го преживя много тежко, спря да си пие лекарствата, изпадна в много дълбока депресия. Беше много обиден на някои „приятели“, които вместо да го подкрепят, възторжено се радваха за щастието на майка ми, но на гърба на баща ми. Това приятелство/предателство го срина“, заяви Виржиния.

Тя разкрива и че родената с 2 години преди нея Нети първоначално се е казвала Адела. „От коментар на приятел на баща ми публична става и истината, че Джилда се е омъжила бременна, а когато се е разбрало, че детето е от друг, всички са я изоставили. Баща ми я е прибрал и са се опитали да създадат семейство – така съм се родила аз“, добавя Левашка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *