Маги Халваджиян се оказа собственик на хотел

Маги Халваджиян се оказа собственик на хотел

Семейството на Маги Халваджиян се оказа собственик на красив хотел в курортното планинско градче Априлци. Популярният режисьор и продуцент официално откри летния сезон в града, разположен в обширната и красива котловина в подножието на първенеца на Стара планина – връх Ботев, недалеч от Троян, пише facenews.bg

Именно в курортния град, създаден чрез сливането на 4 големи села през 1976 г., получил името си заради героичното участие на района в Априлското въстание от 1976 г., фамилията държи семеен хотел, именуван гордо „Мара Гидик“. Семейната обител носи името на планинското възвишение с уникална форма, познато още и като Русалка.

Наскоро Маги публикува в своята лична Инстаграм страница поредица от снимки, показващи почивката му сред природата и чистия въздух, извън пределите на София. Компания във веселбата, състояща се в двора на 3-звездния комплекс, правят по-малкият му брат Джуди и тяхната майка Юлия – бивша балерина, която от години живее в Италия. Макар и вече да е пенсионер, арменката е стожер на фамилията и всички се съобразяват с нея.

Част от антуража е и актьорът Димитър Рачков, който заедно с Васил Василев-Зуека води предаването за имитации „Като две капки вода“, чийто продуцент е именно Магърдич.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *