„Левски“ кани Лили Иванова по случай 106-ия рожден ден

„Левски“ кани Лили Иванова по случай 106-ия рожден ден

Сериозна задача са си поставили на „Герена“. Тя е свързана с концерта, който ще се проведе онлайн на 24 май. Тогава клубът ще навърши 106 години. От Левски вече започнаха да продават билети за събитието. Цената им е 10 и 106 лева. До този момент обаче има завеса около изпълнителите.

„Меридиан Мач“ твърди, че от клуба правят всичко възможно перлата на шоуто да бъде Лили Иванова. През демекври голямата певица хвърли бомбата, след като най-после призна футболните си пристрастия: „Само Левски! Левски – това е България!“, обяви Лили Иванова пред „Дарик радио“.

От „Герена“ реагираха веднага и на 8 декември пратиха подарък на примата – екип с нейното име и шал. Любимката на няколко поколения българи не остана длъжна и благодари на „сините“ от страницата си във фейсбук.

„Пожелавам на отбора на ПФК Левски да бъдат винаги на върха на успехите си! Весели Коледни празници! Бъдете здрави! Целувки!!!“, написа Лили Иванова и публикува снимка на армаганите.

Според запознати обаче „сините“ ще имат доста трудна задача, защото великата певица стриктно спазва мерките, които се препоръчват за борба с коронавируса и най-вече изолацията. Близки до нея твърдят, че тя не излиза никъде, въпреки че извънредното положение отпадна.

Иначе за събитието се продават предимно билети за сектор „А“. Това показват данните от продажбата, която се извършва онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *