Къванч Татлъту смъртно обиден на Иво Аръков

Къванч Татлъту смъртно обиден на Иво Аръков

Голямата звезда на световните сериали Къванч Татлъту е смъртно обиден на българския актьор Иво Аръков. Двамата се мразят заради непреодолими действия и се гледат на живот и кръв. Това обаче се случва само на кино, пише facenews.bg

Героите на Къванч и Аръков се сблъскват в сериала (Çarpışma – „Стълкновение“), чието българско име ще бъде „Ирония на съдбата“. У нас неговата премиера ще е навръх Петровден – 29 юни и е планиран да върви от 21 ч на мястото на „Божествено“, чийто последен, 31-и епизод трябва да се излъчи на 26 юни.

Къванч Татлъту („Перла“, „Забраненият плод“, „Искрите на отмъщението“) и Иво Аръков („Фамилията“, „Скъпи наследници“, „Съни бийч“) се изправят един срещу друг в смъртен сблъсък.

Според сценария Кадир Адълъ (Къванч Татлъту) е дългогодишен началник на отдел „Борба с организираната престъпност“ към полицейското управление в Истанбул. Щастливият му семеен живот се разрушава за миг след като внезапно губи съпругата си и детето си при странни обстоятелства. В отчаянието си, потиснат от чувството си за вина, той решава да сложи край на живота си в катастрофира. В момента, в който натиска газта обаче Кадир неволно преплита още три невинни човешки съдби със своята – тези на Зейнеп (Елчин Сангу), Керем (Алперен Дуймаз) и Джемре (Мелиса Аслъ Памук). Сблъсъкът помежду им е зловещ, но въпреки че привидно предвещава фатален край, всъщност дава шанс за едно ново начало.

Зейнеп е приятелка на Кадир от детството. Двамата израстват заедно в сиропиталище и дори са на път да се оженят, но Кадир решава да последва мечтата си и да се отдаде на полицейската служба. След сблъсъка, между двамата отново прехвърчат искри, но дали раните от миналото, нанесли жестоки поражения на сърцата им, ще могат да бъдат заличени, зрителите ще разберат само в епизодите на „Ирония на съдбата“. Катастрофата среща съдбоносно и Керем и Джемре – двама млади от коренно противоположни социални прослойки, между които пламва истинска любов, изпълнена с многобройни перипетии.

Най-големият смъртен враг на Кадир обаче е руският мафиот Иван Сокуров, в чиято роля влиза именно Аръков. Сокуров е израснал по затворите, но това, което мрази най-много е ченгето Кадир.

„Къванч Татлъту е изключително талантлив и добър човек, с когото станахме приятели“, коментира преди време Иво Аръков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *