Крис Добрев разтрогна с Порто, връща се в Ботев (Пд)

Крис Добрев разтрогна с Порто, връща се в Ботев (Пд)

Юношеският национал Крис Добрев ще разтрогне до дни с Порто, където беше преотстъпен през миналото лято​, разкри неговият агент Милен Георгиев.

„В процес на разтрогване сме. Беше много тежък сезон за Крис. В началото му трябваше време да се адаптира, защото тренировките в Порто нямат нищо общо с тези у нас. После счупи костица точно преди да дебютира. След това се възстанови, беше повикан в юношеския национален тим, но тогава футболът беше спрян. Така Добрев не успя да се изяви в Порто. Директорът на португалците ми каза, че много съжалява за случилото се. Сега Крис ще трябва да си извоюва място в Ботев, той си има договор с клуба. Моментът е добър да му дадат шанс, да го налагат и да го продадем”, заяви Георгиев.

В същото време защитникът Димитър Пиргов съобщи в онлайн разговор с фенове, че подновява преговорите за нов договор с клуба. „Още не съм подписал нов договор с Ботев. Преговорите са зациклили, но очаквам развитие идната седмица. Искам да играя на Колежа и да усетя атмосферата там. Основната ни цел е Купата, без значение от съперника“, сподели Пиргов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *