Конкурсът на Слави – нагласен! Печели държанката на Христо Сираков?!

Конкурсът на Слави – нагласен! Печели държанката на Христо Сираков?!

Смут и напрежение са завладели участничките в конкурса за красота на Слави Трифонов и неговата 7/8 ТВ. Сред момичетата, одобрени за „Мис Левски Г”, усилено се говори, че състезанието за женска красота и ум във Вечерното шоу е нагласено и победителката е ясна още от старта му. Това е плеймейтката Дениз Хайрула, популярна още като гадже на Христо Сираков, пише facenews.bg

Моделката, която няма никакви задръжки със свалянето на бельото си, открай време се оплаква, че вечно я класират на второ място в конкурсите, в които участва. Сега обаче нещата били опечени и най-после ще може да се похвали, че поне в едно състезание е била първа, твърдят запознати.

Това е именно състезанието на Слави Трифонов за „Мис Левски Г”. Конкурсът бе обявен още в първите дни след старта на 7/8 ТВ и бързо се превърна в магнит за търсачките на евтина слава. Дениз Хайрула обаче никак не е евтина. Напротив – говори се, че излизала доста скъпо на своя спонсор Христо Сираков, пише „Уикенд“.

Преди време се зашушука, че той дори я бил разкарал от обкръжението си, защото сметките му с нея не излизали. Но този слух така и не беше потвърден. Пред Слави Дениз каза, че искала да бъде принцеса, а след това – да стане кралица.

Вечно усмихнатата брюнетка на външен вид няма нищо общо с визията на традиционните плеймейтки. Най-малкото, което я отличава от тях, е че е с естествени форми, далеч от силиконовите бомби, с които са известни колежките ѝ. По лицето ѝ (засега) също не се откриват видими следи от намеса на специалисти по естетична хирургия.

Дениз поне до момента инвестира не във външни подобрения, а в отношения и градене на имидж. Връзката й с Христо Сираков и медийните й изяви могат да служат като план за действие на всяка уважаваща себе си плеймейтка. Тя е една от малкото представителки на тази „каста”, които демонстрират в публичното пространство не само сексапил, но и чар, придружен с дискретност относно личния спонсор.

Положителният резултат от тази стратегия вече е налице. Моделката вече е успяла да се вклини в семейството на своя милионер. Малко преди началото на пандемията тя бе изловена, че е на почивка в Италия заедно със Сираков и неговите деца. Родната и доведената дъщеря на Христо били на годините на плеймейтката и трите вече били станали приятелки, твърдят запознати.

Това обаче далеч не е достатъчно за амбициозната Хайрула. Тя иска да е звезда. Именно затова използва връзките на своя спонсор, за да пробие във всевъзможни предавания.

Засега в архива й са записани участия в хитовите предавания „Черешката на тортата” и „Семейни войни”, а вече – и в „Мис Левски Г” на Слави Трифонов. Сред нейните конкурентки в конкурса вече се шушука, че именно Дениз ще се окичи с короната и ще вземе голямата награда – почивка на Малдивите.

Останалите момичета много се дразнят от последното, като смятат, че точно на нея подобна награда не й е нужна, защото има кой да я заведе на Малдивите. За плеймейтката обаче не наградата е важна, а първото място. Макар пред камерите да е винаги усмихната, зад кадър тя не пропускала удобен случай да се оплаче на своя любим, че е като абонирана за второто място, което не подхожда нито на принцесата, която смята, че е, нито на кралицата, която иска да стане.

Най-после има шанс тази лоша карма да бъде пресечена. В конкурса на Слави за момента Дениз събира изключително одобрение. Тя не случайно бе първата претендентка за короната, представена в неговото Вечерно шоу. Дениз бе и единствената, която получи максимална оценка от журито за представянето си на първата задача в конкурса – писане на писмо за раздяла в гаджето. Журито бе в състав Слави, Камен Воденичаров и Иво Сиромахов. Нищо чудно Сираков и Трифонов предварително да са уговорили изхода от състезанието. Не е изключено дори екскурзията до Малдивите да е платена именно от джоба на Христо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *