Как да преборим артрита завинаги с лед

Как да преборим артрита завинаги с лед

Една от най-жестоките болести на нашето време е ревматоидният артрит, която засяга все повече хора не само в напреднала възраст, но и по-младите. Тя не пощадява и Тодор Димитров, който в момента е навършил 63 лазарника.

Болките го сковават и всяко движение в един момент става мъчително за пъргавия някога мъж. Близо три години той обикаля различни болници в България, но никъде не намира изцеление, а отвсякъде си тръгва с куп предписани силни обезболяващи. Накрая попада в Сърбия и там научава златна рецепта, за която се смята, че помага при това заболяване. Първо се слага вода да замръзне в камерата на хладилника. Когато се стегне, съдът се изважда и се изстъргват прашинките, отделили се върху горния слой. След това съдът се връща обратно в камерата, докато водата се втвърди напълно.

Щом е готова, буцата лед се измива добре от отделените утайки, които обикновено се наслагват по дъното, и се оставя да се разтопи на стайна температура. За да се изчисти напълно водата, се прецежда още веднъж през парче чиста марля. От тази вода се пие по 1 ч. ч. сутрин, обед и вечер – общо 750 мл, в продължение на 3 месеца. Това гарантира с 20 до 30% намаляване на болките. Почива се 1 месец, след което процедурата отново се повтаря 3 месеца до пълно излекуване на проблема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *