Как да носим пръстените, за да ни сбъдват желания

Как да носим пръстените, за да ни сбъдват желания

Пръстенът е символ на силата. Той се свързва с времето и целостта, защото кръгът е перфектната форма на алхимиците. Пръстенът е свързан и с Уроборос – змията, която хапе опашката си. Според древните вещици, магьосници и алхимици всеки пръст има специална асоциация със силата на магията. Това означава, че е важно на кой пръст носим пръстените си.

Халката винаги се носи на безименния пръст и за това си има причина. Палецът държи и изразява силата на Афродита – Венера. Показалецът държи и изразява силата на Зевс – Юпитер. Средният държи и изразява силата на Сатурн. Безименният пръст държи и изразява силата на Аполон – Слънце. Кутрето държи и изразява силата на Хермес – Меркурий. Зевс – Юпитер се свързва с образованието, възможностите, късмета, изобилието и усъвършенстването.

Следователно ние избираме показалеца за всякакъв вид материално или интелектуално израстване и развитие. Сатурн е свързан с мъдростта и вечността. Следователно използваме средния пръст, за да направим нещата трайни завинаги.

Аполон – Слънце се свързва с щастието, магическите изкуства, пророчеството, просперитета, постигането и доброто здраве. Аполон ни благославя с пълнеж от перфектно блаженство. Ето защо използваме безименния пръст за нашите сватбени пръстени. За да направим нашия брак щастлив и пълноценен. Афродита – Венера се свързва с мира, красотата и любовта. Затова използваме палеца, за да изразим обич и удовлетворение. Хермес – Меркурий е свързан с комуникациите, пътуванията и финансовите трансакции.

Следователно ние използваме кутрето, за да насърчим по-доброто разбиране, безопасното пътуване и операциите с пари. Според тези тълкувания всеки може да избере къде да постави пръстена си, за да предизвика да му се сбъднат конкретни желания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *