И Мисис България стана фолк певица

И Мисис България стана фолк певица

Мисис България Неделина Цанева стана фолк звезда. Силиконката, която е носителка на титлата за най-красива омъжена българка за 2019-та година, се преквалифицира.

Преди дни тя пусна и първото си парче като фолк певица, в което възпява трагичната раздяла и нещастна любов с любимия си мъж. Във видеото към песента Неделина се плацика без дрехи във ваната и плаче за изгубения си любим. Показва, как животът й се превръща в ад, докато изгората й отново не се завръща в живота й и двамата пак са напълно щастливи заедно, пише „България днес“.

Това в резюме е сюжетът на песента. Парчето събра полярни отзиви–от харесвания, до пълно отричане и подигравки, че всяка плеймейтка е стиснала микрофона и става фолк звезда.

Цанева се омъжи на пищна сватба през октомври 2019-а в Благоевград. Тя е още бивша носителка на титлата „Мис София 2015”, а също и на „Мис Стара Загора 2014”. Участвала е в множество конкурси като „Мис Плеймейт”, и „Мис Силикон”, като там грабна приза „Мис Силикон естетик” за първи път в 10-годишната история на скандалния конкурс.

Със съпруга си–Йордан Петров от санданското село Микрево се запознава миналата година и малко след това двамата се ожениха на пищна церемония. А по-късно Цанева стана и „Мисис България 2019”.

В момента миската се е отдала на благотворителност и заедно с колежката си от брашна Цветина и мъжа й обикаля домовете на възрастни хора и дарява боб, леща, сол, олио, захар и други дълготрайни продукти. Освен това заедно с мъжа си управлява автокъща и е на мнение, че жените трябва да работят и да се занимават с нещо, но мъжете трябва да са по-успешни”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *