НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Италиански пенсионер повика карабинери, за да празнува с тях Коледа

94-годишен италиански пенсионер, който се почувствал самотен по коледните празници, решил да си намери компания, с която да вдигне коледен тост. За целта той набрал спешния телефонен номер и си поръчал карабинер, информира БТА.

„Нищо не ми липсва. Просто ми липсва човек, с когото да вдигна тост за Рождество Христово. Можете ли да ми пратите някои офицер у дома за 10 минути“, казал на спешния номер мъжът, който живеел в Алто Рено Терме, близо до Болоня. Пенсионерът допълнил, че неговите деца живеят доста далеч от него.

Двама карабинери дошли при възрастния мъж, а малко след това и вдигнали тост с него. Мъжът им разказал истории от времето на Втората световна война. После се свързал по Интернет с близките си, докато двамата карабинери стоели до него.

Италия въведе строги ограничения за пътуванията по Коледа и Нова години в опит да спре разпространението на коронавируса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *