НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Италианец и двама българи са дали показния за убийството на Анелия в Италия

Един италианец и двама българи са били изслушани във връзка с убийството в Белведере Маритимо, Калабрия, на 56-годишната българка Анелия Димова. И тримата се познавали с жертвата, но засега те не сe разследват от властите. Според местните медии жилището на Димова било основно претърсено от следователите за всякакви възможни следи. Засега престъплението изглежда загадъчно и не е ясно какво може да е довело до убийството.

Сред хипотезите са убийство от страст или с цел грабеж, пише 24 часа. Трупът на жената бил намерен гол и с кърпа на лицето, като цялата глава била в кръв. Предполага се, че жената е била удряна по главата с празна бутилка от уиски. Намерени са и кървави следи в жилището, които може да са в помощ на следствието. Утре е предвидена аутопсия на трупа.

За последно Димова вила видяна от приятелите си в събота вечер. В неделя сутринта трябвало да се срещнат отново, за да отидат на излет. Притеснени, че я няма, приятелите й звънели няколко пъти на вратата й, но без резултат. Колата й обаче била паркирана наблизо. Приятелите на Димова решили да влязат в дома й, след което открили трупа й. По-късно пристигнали и карабинерите от град Скалеа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *