Интрига в поп-фолка! Какво се случва между Галена и Емилия?

Интрига в поп-фолка! Какво се случва между Галена и Емилия?

Фолк певицата Емилия върви не само по стъпките на колежката си Галена, но и по тези на Николета Лозанова. Тези дни блондинката сюрпризира почитателите си с нови снимки, които бяха дирижирани в стила на италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана.

На кадрите изпълнителката позира в компанията на 3-годишната си дъщеря Мира и каката София Башур, която е от предишния брак на любимия й, пише facenews.bg

Певицата и София носят рокли от един и същи плат, като те са от специалната серия на Долче и Габана за майки и дъщери в тон. Двете обаче нямат кръвна връзка, но това не им пречи да демонстрират отличните си отношения по този начин.

Фотосесията им обаче силно напомня на кадър на Николета Лозанова и дъщеря й Никол, които също позират с тоалети в еднакъв десен с различни кройки на същите дизайнери.

Фотосът им е от 2019-а по време на рождения ден на наследницата на плеймейтката. Тогава снимката умили и самите творци на дрехите, като лично Стефано Габана сподели общата им снимка в социалната мрежа.

Очевидно интимната мисъл на Емилия бие в тази насока, след като с доведената й дъщеря позират във флорални рокли от колекцията на модната къща, като тагът на dolceandgabbana е налице, за да бъдат видяни от правилните хора.

Засега обаче няма отзвук от страна на италианските модни корифеи, но надеждата умира последна, пише hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *