НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Изчезналият Янек от Дупница се качил в колата на бившия гард на Братя Галеви

Изчезналият Янек Миланов от Дупница казал на приятелите си, че се връща само след 15 минути, а от тогава няма и следа от него вече от 14 дни.

Това разказва брата на Миланов, който влага всички сили в издирването и категорично заявява, че трябва да се сложи ред в беззаконието в малкото градче.

Янек е изчезнал на 31 юли. В този ден бил през блока, в който живее с приятели. Телефонът му звъннал и той казал, че ще се върне след 15 минути. Оставил ключовете за колата си на масата и станал. Качил се в автомобил на бивш гард на братя Галеви – Васил Капланов, с когото имал конфликт от няколко месеца.

Преди изчезването си Миланов 3 пъти е подавал сигнали в полицията за посегателства. Били му изпращани снимки от гробища, повреждали колата му и хвърляли камъни по прозорците на дома му.

Янек живее във Франция, но много обичал Дупница, където се връщал при всяка възможност.

Съседите го описват го ведър и спокоен мъж и не могат да си обяснят случилото се.

„Всяка минута е ценна. Затова искам да се обърна към главния прокурор на републиката и към министъра на вътрешните работи, за да го намерим“, казва братът на изчезналия пред Нова телевизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *