Изроди! Мигранти 10 часа изнасилвали 2 момчета в Швеция, погребали ги живи

Изроди! Мигранти 10 часа изнасилвали 2 момчета в Швеция, погребали ги живи

Две момчета в тийнейджърска възраст са преживели истински кошмар на гробище в Швеция, преди да бъдат погребани живи там. Жертвите са били измъчвани и изнасилени от двама по-възрастни мъже, преди полицията да се намеси и да спаси живота им.

Момчетата са били нападнати от 21-годишен мъж и негов 18-годишен приятел около 11 часа вечерта в Солна, близо до столицата Стокхолм. Заподозрените първо са предложили на момчетата да им продадат наркотици, но когато жертвите отказали, насилниците ги завели насила в гробището.

От полицията заявиха, че там двете жертви са били подложени на физическо насилие, което може да се определи като мъчения. Те са били мушкани с нож в краката, също са били и рязани. Нанесени са им и други телесни повреди. След това момчетата са били изнасилени насред гробището, пише шведският вестник Aftonbladet, цитиран от „Блиц“. Тяхната конкретна възраст не се съобщава, но според информацията и двете момчета са малолетни, което означава, според шведските закони, че те нямат навършени 15 години.

След изнасилването те са били принудени да се съблекат чисто голи и да влязат в яма. В нея изнасилвачите са ги заровили живи. За щастие на жертвите случаен минувач забелязал, че нещо нередно се случва и подал сигнал в полицията в 08,39 часа сутринта-10 часа след отвличането на момчетата. Минути по-късно на гробището пристигнали полицаи и спасили момчетата. Малко по-късно били задържани и изнасилвачите, които се оказали мигранти-единият от Иран, а другият от тунизийски произход.

Съобщава се, че и двамата мъже са известни на полицията и имат предишни наказателни присъди. „Един от извършителите е 21-годишен мъж, роден в Иран, дошъл в Швеция като дете през 2009 г. Оттогава е осъждан за многократни престъпления в Швеция“, съобщава Fria Tider, цитирайки изявление на шведската полиция.

Миналия месец той бил осъден на година и половина затвор за палеж, тъй като през декември миналата година подпалил спортни коли, паркирани в Густавсберг на Върмдьо на изток от Стокхолм. Той бил осъждан и за кражби, незаконно шофиране, шофиране в нетрезво състояние и пласиране на наркотици. Понастоящем не е ясно защо е бил на свобода, след като трябва да лежи в затвора според последната присъда срещу него. Другият заподозрян, на 18 години, е син на тунизийски мигранти и също има криминално досие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *