Издирваната Биляна Спасова е открита в психоклиника в Атина

32-годишната Биляна Спасова, която от няколко дни се издирваше в гръцката столица Атина е открита в психиатрична клиника.

Над два часа майката на момичето е чакала, за да бъде допусната да види дъщеря си и да разбере повече за състоянието й. След посещението в болничната стая Биляна е разпозната и успокоителното е, че поне е намерена. Здравословно обаче никак не е добре и е изключително стресирана.

Според известните факти досега, тази сутрин от клиниката са се свързали с полицията, която е уведомила майката, че Биляна е намерена. Според лекарите, състоянието й не е добро.

Твърди се, че така трафикантите се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен и се разтръби по медиите, просто изоставят жените в психиатрични клиники.

Припомняме, че Биляна е пристигнала в Атина, за да си поднови административни документи и е посетила зъболекар, който й е свалил брекетите от зъбите. Преди време двете с майка й са живели в гръцката столица и е трябвало лекарят сега да довърши процедурата.

Поради това, че е временно за няколко дни там, момичето е отседнало в хотел в центъра, за да е близо до необходимите институции. По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й.

Previous post Столичната община въвежда спирки „по желание“
Next post Русия отправи сериозно предупреждение към САЩ