Звездите с тарифи за видео поздрави

Звездите с тарифи за видео поздрави

БГ знаменитости ни правят личен видео поздрав срещу заплащане и ни го пращат по интернет, пише facenews.bg. Наши популярни личности се включиха в международна платформа, която предлага услугата. Всеки може да си я поръча и да се поздрави сам себе си или близък. Заплащането става след регистрация и е в евро или в лева.

Фолк

Най-атрактивни са певици от фолка. Така Сашка Васева, прочула се с хитове като „Левовете в марки“ и „Не мога да те забравя, Георги“ прави личен поздрав срещу 117,35 лв. В обръщението, с което призовава феновете да използват услугата, Васева изненадващо пее акапелно куплет от „За теб, Българио“ на Тончо Русев и Михаил Белчев, позната от репертоара на Веселин Маринов.

Рени пък директно казва, че очаква поздравления за близки и приятели и праща целувки. Тя прави поздравите срещу 76,28 лв. Обикновено трябват около три дни, за да се изпълни дадена поръчка, но от сайта съветват да предвидим повече време.

Цени

Най-евтин излиза поздравът от диджейката Рене Ла Булгара – 19,56 лв. Футболистът на годината Димитър Илиев пък поздравява феновете си – смърфове и всякакви други, срещу 97,79 лв. Най-скъп от родните знаменитости е актьорът и каскадьор Димитър Илков – 174,63 лв. Неговото промо е с реклама, в която играе зомби. Илков е познат като каскадьор от доста холивудски продукции, като „Троя“, „Непобедимите 3“, Рамбо V” и др. Но у нас най-голяма популярност получи покрай риалити сериала „София ден и нощ“ в ролята на сваляча Дани.

Повечето от знаменитостите казват директно, че парите от тези поздрави отиват за благотворителни каузи. Тук са Красимира Цочева от „Фермата“, „Мис Левски-Г“ Полина Алатинова, актьорите Венцислав Янков и Антоан Петров. Могат да се поръчат и знаменитости от други страни, като цените са от 9,78 до 174,63 лв. Всъщност Димитър Илков се оказва най-скъпият. Повечето знаменитости предпочитат по-ниски тарифи, за да имат повече поздрави и дадат парите за благотворителност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *