За любовта и още нещо… Мегз дава последен шанс на Рончев

За любовта и още нещо… Мегз дава последен шанс на Рончев

Последен шанс в любовта си дават Румен Рончев и Мегз. Дизайнерката и бизнесменът отново се събират след редица кавги и скандали. Двойката на няколко пъти се разделя и сдобрява, а драмата им заприлича малко на турски сериал. Риалити звездата решава да се пробва за последно с гологлавия богаташ. Докато са разделени, Рончев постоянно се моли на Мегз да се съберат, пише facenews.bg

Всекидневно залива телефона й с обаждания и съобщения. Рончев моли за прошка брадърката и иска да й се докаже отново. Въпреки че Мегз бие шута на бизнесмена, тя все още има силни чувства към него. Риалити звездата вижда в Рончев човека, с когото да създаде семейство. И решава да му даде още един шанс. Този път за последно.

Каканашева поставя ултиматум на Рончев. Ако иска нещата между тях да вървят в любов и хармония, трябва да й обръща повече внимание. Постоянните пътувания и работата са една от причините дизайнерката да се раздели с Румен. Бизнесменът постоянно е зает и рядко отделя повече от час на ден за бившата участничката в „Къртицата“.

„Обещава ми почивки, ала никога не тръгвахме за тях. Винаги е зает. Той е по-голям работохолик и от мен“, призна преди време дизайнерката. Рончев се възползва по най-добрия начин от последния шанс, даден му от Каканашева. През уикенда бизнесменът води Мегз на романтична почивка край Мелник. Двойката отсяда в един от най-тузарските хотели в района.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *