НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Затрупаха Ларгото с играчки от „Хиполенд“ и опънаха палатките

Триъгълникът на властта, където всяка вечер се събират протестиращите, тази вечер бе затрупан с играчки, закупени от магазини „Хиполенд“. Така демонстрантите изразиха подкрепата си към фирмата, която днес беше подложена на изненадваща проверка от данъчните и полицията.

Нейните служители са сред активните протестиращи, а преди ден управителят на компанията Мариан Колев обяви, че синът му е станал жертва на полицейско насилие по време на т.нар. Велико народно въстание.

Пред протестиращите тази вечер говори и самият Колев, който призова за оставка на правителството и на главния прокурор. Протестът тази вечер бе огласен от песента на Крисия „Планетата на децата“, с която откритието на Слави Трифонов представи България на Детската Евровизия през 2014 г.

Същевременно тази вечер демонстрантите опънаха отново палатки и шатри в района на парламента и Министерския съвет на т.нар. Ларго.

Отровното трио обяви и нова дата за Велико народно въстание – 10 септември в 8 часа сутринта пред сградата на парламента на пл. „Независимост“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *