Заразеният футболист Емил Виячки: Вирус като вирус, нищо особено!

Защитникът на Славия Емил Виячки говори за заразяването си с коронавирус. Миналата седмица бе установена неприятната новина, но опитният бранител каза, че се чувства перфектно. Първият му направен тест е бил положителен, а след като премине карантината, той ще направи още един.

„Приех го малко зле, но нямам избор. Спазвам карантината от 28 дни, след което ще направя необходимите тестове и ако всичко е нормално ще се завърна към тренировъчния момент. Вкъщи съм, в Дупница. Еднообразно е ежедневието. Седя на терасата на въздух или гледам филм. Заедно с моята приятелка сме под карантина“, каза пред dsport.bg футболистът.

„Никой около мен няма проблем. Нямам си идея откъде съм го прихвалал този вирус. Гледам всичко да мине възможно най-бързо. И да се нервирам, няма избор. Трябва да изкарам карантината, след като отмине се завръщам на терена и дай Боже да направя една пълноценна подготовка и да се завърна в игра. Нямам никакви симптоми. Чувствам се перфектно” каза Виячки.

„Не е дръпната ръчната само за нашия отбор. Всички тимове ще имат последствия. Надявам се момчетата да се подготвят добре и отново да тръгнем с победи след подновяването на първенството. Надявам се да продължи Славия със силните игри и да се класира за европейските турнири. Възможно е да завършим на второ място. Игрите са по-различни от реалността, но имаме шанс и сме на 4 точки от второто място и дай Боже да стигнем възможно най-нагоре.”

„Не се притеснявайте. Това е вирус като вирус. Щом си здрав физически, няма да имаш никакви проблеми да го изкараш, както съм и аз. Без никакви симптоми съм“, завърши той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Криза! Обеднели жени излязоха да проституират
Next post Спряха абитуриентско шествие на жълтите павета