Заразеният футболист Емил Виячки: Вирус като вирус, нищо особено!

Заразеният футболист Емил Виячки: Вирус като вирус, нищо особено!

Защитникът на Славия Емил Виячки говори за заразяването си с коронавирус. Миналата седмица бе установена неприятната новина, но опитният бранител каза, че се чувства перфектно. Първият му направен тест е бил положителен, а след като премине карантината, той ще направи още един.

„Приех го малко зле, но нямам избор. Спазвам карантината от 28 дни, след което ще направя необходимите тестове и ако всичко е нормално ще се завърна към тренировъчния момент. Вкъщи съм, в Дупница. Еднообразно е ежедневието. Седя на терасата на въздух или гледам филм. Заедно с моята приятелка сме под карантина“, каза пред dsport.bg футболистът.

„Никой около мен няма проблем. Нямам си идея откъде съм го прихвалал този вирус. Гледам всичко да мине възможно най-бързо. И да се нервирам, няма избор. Трябва да изкарам карантината, след като отмине се завръщам на терена и дай Боже да направя една пълноценна подготовка и да се завърна в игра. Нямам никакви симптоми. Чувствам се перфектно” каза Виячки.

„Не е дръпната ръчната само за нашия отбор. Всички тимове ще имат последствия. Надявам се момчетата да се подготвят добре и отново да тръгнем с победи след подновяването на първенството. Надявам се да продължи Славия със силните игри и да се класира за европейските турнири. Възможно е да завършим на второ място. Игрите са по-различни от реалността, но имаме шанс и сме на 4 точки от второто място и дай Боже да стигнем възможно най-нагоре.”

„Не се притеснявайте. Това е вирус като вирус. Щом си здрав физически, няма да имаш никакви проблеми да го изкараш, както съм и аз. Без никакви симптоми съм“, завърши той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *