Задържаха сериен убиец на бездомници в Барселона по време на карантината

Задържаха сериен убиец на бездомници в Барселона по време на карантината

Каталунската полиция е задържала преполагаемия убиец на трима бездомници в Барселона, съобщава bulgaros.ovh. Мъж е заподозрян в убийството на най-малко трима бездомни в Барселона по време на извънредно положение.

Заподозреният е 33-годишен бразилец. Той е арестуван в Сан Кугат дел Валес, само няколко часа след като бездомен е открит мъртъв в центъра на Барселона.

„Тялото, по което имало следи от насилие, било открито в същия район, където са били намерени телата на други двама бездомници в последните седмици“, заяви говорителка на Mossos d’esquadra.

Жертвата била ударена по главата, както и другите предполагаеми жертви, съобщи местното радио „Кадена Сер“.

Полицията твърди, че е идентифицирала заподозрения по описание, което им е дадено от очевидци, и от камера за наблюдение. Мъжът, чието име не бе съобщено, по-рано е бил арестуван за кражба в Сарагоса, на 250 км западно от Барселона.

Задържаният говорел несвързано, поради което полицията не изключва да има психични проблеми.

От 19 март в Барселона са били убити четирима бездомни. Трима от тях са били убити през последните две седмици. Всички са били умъртвени чрез удар в главата. Според местни медии другият смъртен случай се дължал на бой между бездомни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *