Жената на Криско търси гадже на Тита

Жената на Криско търси гадже на Тита

С тежката задача да намери ново гадже на Тита се е заела половинката на Криско – Цвети. Бившата танцьорка и стюардеса иска да извади палавата изпълнителка от депресията. Антилопата изпада в нея след раздялата с дългогодишния си приятел Викторио, пише facenews.bg

Тита и първата й истинска любов бяха заедно повече от четири години. Те се познават още от деца, но любовта им пламва доста по-късно. В един момент заживяват под един покрив. Ала многото скандали и постоянната ревност на богаташа подтикват поп фурията да му бие шута.

От известно време половинката на Криско и Тита са неразделни. Веднага щом барове и ресторанти отвориха, Цвети и участничката в „Капките“ шурмуват скъпарските заведения, за да огледат какво има на пазара. Двете бръмчалки редовно излизат на лов, за да открият принца на бял кон, подходящ за антилопата.

Цвети като по-голяма и опитна дава безценни съвети на приятелката си за това какво трябва да търси в един мъж. Още докато е с Викторио, сексапилната Тита има един куп ухажори. Те не са по вкуса на антилопата. И певицата ги отсвирва един по един.

Майката на бебето на Криско запознава цицеронестата изпълнителка с няколко нейни приятели. Тита дори излиза с тях на среща, ала певицата все намира по някой кусур и до връзка не се стига.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *