Ето коя родна звезда се грижи за сина на Милен Цветков

Ето коя родна звезда се грижи за сина на Милен Цветков

8-годишният син на убития в брутална катастрофа журналист Милен Цветков не страда от липса на внимание и грижи от близки до баща му хора.

Камен Воденичаров, който е близък приятел на Цветков още от младежките години е завел малкия Боян на ски почивка в Боровец, където се забавлявали заедно из снежните писти.

Наследникът на покойния тв водещ сподели в социалните мрежи, където вече е звезда въпреки крехката си възраст, няколко снимки от ваканцията.

Наскоро се навършиха и 9 месеца от трагичната смърт на Милен. По този повод 8-годишният Боян написа: „Знам, че винаги ще си до мен“, към тяхно семейно фото край морето.

По негова идея в памет на баща му той зася коледното дърво до дома им с майка му Ивета в Борисовата градина, на любимата алея на Цветков, където някога двамата обичали да се разхождат.

В момента за Боян се грижат неговата майка и баба, които обаче разчитат и на приятелите на Милен. Най-отдадени на наследника му са Камен Воденичаров, който е бил съученик на тв водещия, както и Даниел Петканов, с когото работеха заедно в предаването „Часът на Милен Цветков“, пише Ретро.