НОВИНИТЕ

Етиен Леви бил на косъм от смъртта след страшна катастрофа

Етиен Леви, когото доскоро гледахме като вокален педагог и в „Като две капки вода“, трудно може да създаде в някого асоциация, различна от представата за добронамереност и усмивка. Но дори и зад привидно лъчезарното излъчване, могат да се крият доста тежки житейски изпитания, какъвто е неговият случай, пише facenews.bg

Изпълнителят неведнъж е споделял в интервюта, че се чувства късметлия, защото е бил спасяват от Господ в много трудни и почти фатални моменти.

„Всевишна сила ме спаси мен и четирима човека. Беше толкова силна случка, че и сега настръхвам… Да, аз съм вярващ и много често се моля на Бог, за да благодаря за всичко, което ми се е случило“, споделя и наскоро в интервю певецът, който на 6 юли навърши 63 години.

Случката, която до голяма степен е белязала съзнанието на популярния вокален педагог, със сигурност ще остане незабравима за него.

„Свирихме с млада група в ресторанта на мотела в Правец, който вече го няма, а до него беше Шатрата. Тогава още я нямаше магистралата и пътувахме по стария път. До него бяха започнали работа по язовир „Бебреш“, копаеха там. Пътят беше малък, трудно се разминаваха кола и автобус. Свършихме една вечер работа и тръгнахме за купон в София, ние тогава спяхме в нещо като бунгала в Правец.

Колата караше един от съучениците ми – Сашо Тубата, който вече не е жив, защото се самоуби в онези смутни времена. Той беше още млад шофьор, а другият ми приятел, който от години караше, беше пил ракия и седна до него. Валеше като из ведро. На едно място явно се подхлъзна колата или шофьорът ни беше заслепен от фарове на насрещните коли, така се завъртяхме, че наби спирачки и колата едва спря.

Всички треперехме от страх. Аз реших да сляза да взема въздух и усетих как кракът ми тръгва надолу, осветих и видях, че сме на 30-40 см от пропаст. Викам: „Внимателно, че едно подхлъзване и сме до тук“. Излязохме бавно всички и доста се успокоявахме. После не знам с какви сили пак се върнахме вътре и се прибрахме в София.

Само единият от колегите – на барабаните, имаше предчувствие, че нещо ще се случи, и остана в Правец, вика: „Ааа, с това лошо време да вземе нещо да стане“. Но това е. След тази случка вярвам, че силата на Всевишния ни спаси – мен и всички хора в колата. Не ми се мисли, ако имаше и други коли в момента да идват от другата посока. Нямаше да могат да ни съберат от пропастта долу“, връща лентата назад Етиен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *