Димитър Маринов: Баща ми е спермодарител

Актьорът Димитър Маринов донесе много радост на България покрай участието си в „Зелената книга“, който спечели награда Оскар. Но нито пътят в Америка е бил лесен за него, нито пътят до там.В подкаста на Тото от „СкандаУ“ двамата участници в „Като две капки вода“ си поговориха са много неща.

Стана въпрос за историята на актьора, за разбиранията му за това кое е стойностно и кое не, както и разбира се за шоуто, в което двамата стават приятели. Още в началото обаче Маринов разказва за невероятната си съдба.

Оказва се, че Димитър Маринов не е от Русе, както вероятно ще прочетете на много места, а е роден в болница „Шейново“. Расте пък в сърцето на София – зад Царския дворец. Но всичко това – като осиновено дете… Съдбата му е едно от много недоразуменя в комунистическия свят. Осиновителите на актьора пък са от Пловдив, макар че той не е точно оставен за осиновяване.

Това, което всъщност е бил Димитър Маринов, е онова, което на английски се нарича „the golden child“ – дете, заченато при отнемане на девственост. Биологичния си баща пък нарече „спермодарител“. Двамата все пак успяват да се запознаят и това се случва през 1986 г., като познанството им трае 7 минути. Тогава актьорът отива в Русе, където живеел биологичният му родител.

Баща му останал шокиран, макар че подозирал, че има дете. Маринов дал телефона си, заявявайки, че не иска нищо освен приятелство. Но не получил и него. Дори и след славата, която получава след Оскара за „Зелената книга.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Андреа срина Кобрата със скандални разкрития
Next post Защо румънски милионер поиска да се самозарази с COVID-19?