НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Джъстин Бийбър: Трябваше да се запазя девствен за сватбата!

Джъстин Бийбър съжалява, че е правил секс преди брака и че не се е опазил за съпругата си Хейли Бийбър. 26-годишният изпълнител на „Sorry“ призна това, докато отговаряше на въпроси на феновете, съобщава Ай Би Ти. Канадската попзвезда съжалява за начина, по който е живял като ерген и би искал да може да промени нещата, които е правил в миналото.

„Знам, че това звучи лудо. Сексът може да бъде конфузен, когато не си го правил още с никого“, добави Джъстин.

След изявлението си Джъстин написа посвещение на съпругата си в Инстаграм: „Скъпа Хейли, мисля си как станах толкова благословен. Ти си смирението, радостта и желанието да се развивам! За мен е чест да бъда твоят съпруг. Обещавам да те обичам през всичките дни от живота ни. Лека нощ Хейли, надявам се да прочетеш това сутринта и да се усмихнеш!

Майката на певеца Пати Малет коментира неговия пост. „Това прави майчиното ми сърце толкова щастливо! Толкова благодарно на Бог. Нека Той благослови и поддържа брака ви здрав и силен завинаги, с растяща любов“, написа тя с емоджита сърчица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *