Джордан дарява дрехи и обувки заради наша Радина

Джордан дарява дрехи и обувки заради наша Радина

Интересна благотворителна инициатива организира семейството на Майкъл Джордан. Големият син на баскетболиста — Джефри, планира да дари голяма част от дрехите и обувките си за благотворителност.

За благородното дело го насърчила съпругата му Радина, която е българка по произход. Двамата се ожениха през 2019-та година на Бахамите, а днес са под карантина в САЩ, където изчакват преминаване на карантината.

Самият Джефри споделя, че по време на карантината семейството не е почивало много-много.

„Винаги трябва да се свърши много работа. Съпругата ми Радина е изключително добра в подреждането на нови филми и телевизионни сериали за гледане — прекарахме куп време за гледане на документални филми и стари такива, които още не сме имали възможност да видим.

Освен това ме убеждава да реорганизирам гардероба си и да даря безброй обувки и дрехи, които седят около нашата къща вече седмици наред. Вероятно ще го направя”, споделя пред „Форбс” синът на въздушния Майк, цитират от „България днес“.

Двойката намира време и за индивидуален отдих — Джефри чете и се занимава с музика, а Радина си прави интересни маникюри. Освен това не спира да препоръчва и документалния филм на свекъра си Майкъл Джордан — „Последният танц”, който разказва за най-успешните години на спортиста.

Преди дни българката отбеляза и международния ден на майката, като публикува непоказвани кадри от сватбата си, на които е с майка си. Двете са изключително щастливи и си приличат като две капки вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *