Гурбетчия преби до смърт любовницата си, снима я и се похвали

Гурбетчия преби до смърт любовницата си, снима я и се похвали

51-годишен гурбетчия  е пребил до смърт любовницата си, след което я снимал и се хвалил на близки.

Зверството е извършено навръх Коледа в пловдивското село Ведраре, но за него става ясно едва сега, след като прокуратурата повдига обвинения на бияча.

Бисер излязъл за известно време, а когато се върнал установил, че Анелия е употребила алкохол. Той се ядосал, започнал да й нанася юмруци и шамари в областта на главата и по цялото тяло. Въпреки, че и той злоупотребявал с алкохола, непрекъснато й правил забележки, че посяга към чашката. В един момент, след побоя, видял, че Анелия е изпаднала в безпомощно състояние, сложил я на леглото и я завил с одеяло. Направил снимка и клип на пострадалата и ги изпратил на свои близки, пише „Марица“.

Два дни по-късно, на 27 декември, биячът се обадил на тел. 112. Пристигналите на място лекарски и полицейски екипи установили, че жената била в безсъзнание. Анелия е откарана в болница, но въпреки проведеното лечение починала от нараняванията си две седмици по-късно – на 16 януари тази година.

Бисер вече е с повдигнато обвинение и с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Той се намира в затвора. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.