Гонзо влезе в новата управа на Локо (Пд)

Гонзо влезе в новата управа на Локо (Пд)

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов влезе в новия управителен съвет. Промените са направени ​на общо събрание на акционерите, проведено в последната седмица на април. Новината бе потвърдена от мажоритарния собственик на клуба Христо Крушарски. Бизнесменът разкри подробности около рокадите в управленското ниво на клуба. „Управителният съвет е нов. Вкарах нови хора в него. Вътре влизат вече женският футбол, волейболът, които ще имат представители, както и Гонзо”, коментира Крушарски.

Както е известно, бизнесменът възроди мъжкия волейболен клуб, който засега е в Б група, както и инвестира в женския футболен отбор, който подсили с доста чужденки, националки на своите страни. „Семейството ни е голямо, силно и обединено. Трябва да има движение, не може да има развитие в застой. Затова и направихме тези промени”, добави Крушарски и изрази надежда, че тренировките наистина скоро ще бъдат възобновени.

„Ние сме си направили разчетите и ще издържим. Пригаждаме се към ситуацията и обстановката”. В същото време стана ясно, че в Локо окончателно са се отказали да търсят нов помощник-треньор. Имаше идея от лятото в щаба на Акрапович да влезе нов човек, който да замени напусналия през зимата Желемир Теркеш. С оглед пандемията и редуцирането на някои разходи в клуба са преценили, че засега в щаба на Бруно ще останат само Александър Тунчев и скаутът Ванчо Траянов, който също ще помага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *