НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Герой! Момче на 7 спаси 2-годишното си братче от удавяне

Момче на 7 спаси 2-годишното си братче от удавяне. Майка им се разхождала с тях до реката, когато се случило най-страшното, пише в. „Сън“.

Кейт Палмър се разхождала с тримата си сина до река Раймни, в Южен Уелс, когато малкият Луи-Артър се подхлъзнал и паднал в бурните води на реката. Кейт, която е добра плувкиня, веднага скочила след него, но не успяла да се пребори с бързото течение.

Тя разказва, че Луи-Артър я държал за ръката, когато се подхлъзнал. „Веднага се хвърлих след него, но не успях да го достигна”, разказва тя пред „Сън”. „Веднага след това и Лукас скочи. Дори и не се замисли. И успя да го достигне и хване за ръцете. След това го задърпа към мен. Накрая и другия ми син Лоусън ни помогна да излезем от водата”.

„Ние живеем близо до реката, така че веднага се прибрахме. След като влязох в къщата започнах да плача, защото можех да изгубя и двете си деца, но благодаря на Бога, че това не се случи. Сега Лукас разказва на всички, че той е супер герой, след като спаси брат си”, допълва Кейт с усмивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *