Галена си купува парфюми за 3 бона от Дубай

Галена си купува парфюми за 3 бона от Дубай

Луксозният начин на живот е присъщ за фолк звездата Галена. Оказва се обаче, че освен за скъпи дрехи, тя обича да харчи и за парфюми. И то какви – създадени лично от нея по неин вкус.

Певица номер 1 в попфолка не просто разчитала да избира ароматите си по това колко скъпи са в парфюмерийните бутици. Брюнетката имала привилегията тя да ги „забърква“ сякаш е професионалист. За целта изпълнителката от Смядово пътувала до Дубай, където имала честта да бъде специален клиент на местна лаборатория за създаване на едни от най-скъпите ориенталски аромати.

Поне два пъти годишно, Галена си записвала час за посещение, като от бутиковата фабрика предоставяли на клиентката си всички удобства в процеса на създаване на собствени аромати.

Цената на това удоволствие обаче не е никак скромна. Галена брояла по 1500 евро, разкриват източниците на „Галерия“. Такава сума обаче е нищо в сравнение с парите, които Галена харчи за дрехи и чанти. Певицата е пристрастена към скъпите вещи и в гардеробната ѝ има тоалети и аксесоари за стотици хиляди лева.

Освен това звездата обичала да инвестира и в скъпи дрешки с колекционерска стойност. За тях разчитала много на стилиста си Добри Киряков, който не просто имал вкус към модата, но и достатъчно връзки в чужбина, за да ѝ намира актуални находки. Галена нямала нищо против те да са и втора употреба, защото това е доста развит бизнес в чужбина и предлагал страхотни дизайнерски творения, които нямало как да открие чисто нови, тъй като са лимитирани или пък стари колекции.