В Хърватия твърдят, че Гришо отказал два теста на място

Медиите в Хърватия твърдят, че Григор Димитров е отказал да тества за коронавирус в Задар, където през уикенда се проведе „Адрия тур“.

Вестник „Ютарни лист“ цитира свой източник от организаторите на събитието, който разкрива: „Два дни не се чувстваше добре, но отказа тестове“. Според медията неразположението на Григор започнало още в петък, когато не взе участие в демонстративните мачове, предхождащи турнира. Вместо това той беше на трибуните в компанията на хърватската тенисистка Дона Векич. „Появи си при останалите само за снимката след жребия, но си личеше, че не е добре. И в този ден, както и в следващия, отказа тестове“, пише „Ютарни лист“.

Григор излезе на корта в събота и падна от Борна Чорич. Той не излезе за втория си мач за деня, както и за този в неделя срещу Новак Джокович. Първата ни ръкета отлетя за Монако, където даде положителна проба.

„Никой не знае как и къде се е заразил. С обзир на появата на симптомите най-вероятно е бил носител на вируса още в четвъртък, а точно тогава в Задар имаше най-много събития без никаква социална дистанция“, допълва изданието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Огромни лични трагедии разтърсиха живота на Милица Гладнишка
Next post Рекордна жега в Сибир – температурите скочиха до 38 градуса