НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

В първите дни във „Фермата“ ще царува глад

„Фермата“ вече има своите първи заселници. Седем мъже „Стари герои“ и пет жени „Нови надежди“ опознават себе си и предизвикателствата, които ги очакват около язовира в следващите три месеца.

Четиринадесет атрактивни участници ще влязат в новия сезон на „Фермата: Мостът на времето“. Те ще опознават себе си и предизвикателствата, които ги очакват около язовира в следващите три месеца.

На този етап има едно-единствено категорично ясно нещо. В първите дни във „Фермата“ ще царува глад.

Единствените налични провизии са няколко бучки сирене, няколко буркана компот и съвсем малко мед за разкош.

Всеки от участниците получава по един фенер. Той свети и така ще бъде до момента, в който всеки от тях е все още във „Фермата“. Когато някой си тръгва – фенерът му ще изгасва.

Дънна въдица – това е един от вариантите за решаване на проблема с глада. Чавдар бърза да направи средството си за улов, защото според него някои „особено в дамския състав са направо съкрушени“.

В понеделник, 5 септември, от 20.00 часа, във „Фермата“ ще влязат още шест жени, познати от предишните сезони на най-позитивното риалити и седем неизвестни на зрителите мъже. Всички участници ще бъдат разделени в два отбора. „Стари герои“ ще събере ветераните, а „Нови надежди“ – новобранците от 2022 година. Задачата им ще е да построят въображаем мост на времето, който да обедини миналото и бъдещето.