Вуйчо на съд за блудство със 7-годишната си племенничка

Вуйчо на съд за блудство със 7-годишната си племенничка

Районна прокуратура – Сандански е предала на съд К.Б. (на 43 години) по обвинение за извършено блудство. Обвиняемият Б. е многократно осъждан. Към м. септември 2019 г. живеел под наем в село в област Благоевград.

На 28.09.2019 г. К.Б. се срещнал със сестра си и седемгодишната си племенница в кафене. Обикновено той купувал на детето различни лакомства, на които то се радвало. На тръгване мъжът попитал майката на момичето дали дъщеря й може да дойде да спи при него, на което жената отговорила утвърдително.

По-късно, след като стигнали обитавания от него имот и влезли в стаята, Б.К. включил телевизора и избрал канал с музика. Нахранил се сам, като не обърнал внимание на племенницата си, която му споделила, че е гладна. Поискал от момичето да му играе кючек, но то отказало.

Обвиняемият се приготвил да ляга и казал на детето да се съблече. След като то не му се подчинило, успял да го направи чрез сломяване на съпротивата му. Мъжът извършил със седемгодишното момиче блудствени действия без съвкупление. На сутринта предупредил племенницата си да не казва на никого за случилото се, иначе „ще я бие и ще й се скара“. Същият ден пострадалото дете разказало на майка си за действията на вуйчо си. Бил подаден сигнал до полицейските органи.

Предстои наказателното производство срещу Б.К. да продължи в съда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *