Волейболният ЦСКА се разпада, блокира трансфер

Волейболният ЦСКА се разпада, блокира трансфер

Актуалният състав на волейболния ЦСКА се разпада, съобщи „Меридиан Мач“. Президентът и треньор на най-титулувания наш клуб в този спорт – Александър Попов, няма друг избор, освен да залага на юноши за новия сезон (когато и да започне той). Освен ветерана в центъра – Христо Цветанов, в посока „Левски“ се е ориентирал и титулярният разпределител и проектонационал Владимир Станков.

Между другото „сините“ се бяха насочили към Добромир Димитров. Договорът на втория разпределител на държавния ни тим с шампиона „Нефтохимик“ изтече. Според запознати с парите във волейболните среди Станков ще излезе по-евтино на „сините“ от Добри. Особено като се има предвид, че „Левски“ свива бюджета за заплати с 30 процента.

Най-възрастният волейболист в елитен тим в света – Ивайло Стефанов, който на 19 юли ще навърши 47 г., пък ще остане най-вероятно в ЦСКА, но като играещ помощник на Попов, какъвто беше и досега.

В същото време до нас достигна и информацията, че ЦСКА на практика блокира трансфера на може би най-конверитуемия си играч – Пламен Шекерджиев. Посрещачът, който на 21-ви този месец навършва 22 г., изкара миналия сезон в „Добруджа“, но си остава собственост на „червените“. За да премине в друг отбор, каквото желание той има, трябва да се изчистят някои точки по договора му. Клубът и играчът обаче не могат да се разберат. Трансфер на Шекерджиев е възможен както в чужбина, така и във водещ наш клуб например, гласят последните слухове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *