Викторио убил приятелката и детето си заради сина на Христо Ковачки?

Викторио убил приятелката и детето си заради сина на Христо Ковачки?

Името на бизнесмена Христо Ковачки неочаквано изплува в делото срещу двойния убиец Викторио Александров в Софийския градски съд. През октомври 2018 г. той застреля приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка – Никол.

В обясненията си пред Софийския градски съд при закрити врата преди няколко месеца, Викторио обявил, че Дарина по време на връзката им, поддържала и паралелни отношения със сина на Христо Ковачки.

По този повод адвокатът на сем. Ваня и Георги Министерски поискаха да бъде призован сина на Христо Ковачки, като преди това обаче трябва да се изясни дали Ковачки има син и съответно на каква възраст е. Адвокатите на Викторио – Петя Шопова и Коста Богацевски, се противопоставиха на разпита на сина на Христо Ковачки, защото той нямал никакво отношение към случая.

По делото беше разпитана и лелята на Дарина – Таня Найденова. Жената разказа за отношенията между Викторио и Дарина. Тя сподели, че още в началото на връзката им момичето забременяло, но Викторио я е накарал да направи аборт, като й поставил ултиматум, че ако не махне бебето, ще се разделят.

Още след раждането на Никол младият мъж изявил претенции да му припишат половината от апартамента, в който живеели. Той бил собственост на Дарина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *