НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

„Вдъхновени” от сериал: Лесбийки разфасоваха богаташ

Лесбийки нарязаха млад и богат мъж, за да ползват пръстовия му отпечатък, за да го ограбят. Двете кръвожадни любовници изхвърлили разчлененото тяло в морето, но запазили главата.

Португалките Мария Малвейро, която работи като охранител, и медицинската сестра Мариана Фонсека са обвинени в това, че убили 21-годишния Диого Гонкалвес и след това използвали пръстовия му отпечатък, за да проникнат през мобилния му телефон в банковата му сметка.

Ужасяващите подробности от убийството изплуваха по време на разпитите преди началото на процеса.

Малвейро разказала на прокурора, че двете се вдъхновили за убийството и кражбата от американския криминален сериал „Декстър”.

Двете жени, живеещи в град Сагреш, намиращ се в португалската провинция Алгарви, привлекли младия мъж, който бил от заможно семейство, напили го и го удушили. След това го разчленили, като отрязали пръстите и главата, а торса му хвърлили в морето.

Двете успели да измъкнат от банковата му сметка сума равняваща се на почти 80 000 долара, преди да бъдат заловени от полицията.

Предполага се, че двете жени ще получат доживотни присъди без право на обжалване заради зверското престъпление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *