Васко Кеца трепери за сърцето си

Васко Кеца трепери за сърцето си

Голямата звезда на българската естрада Васил Найденов дълго време криеше от публиката здравословните си проблеми, но преди дни призна, че е силно разтревожен за състоянието си, особено в условията на пандемия.

Кеца най-после намери смелост да разкрие, че сърцето е започнало да го предава, а болежките се нижели една след друга в здравния му картон. Години наред сърцето на певеца било извън ритъм и се налагало Найденов да го поддържа със специални медикаменти. След многократни посещения при най-добрите кардиолози в страната на естрадната легенда му било напълно забранено да се вълнува прекомерно, а специалистите били единодушни, че излишните нерви и стрес могат да бъдат фатални за него.

Сега огромна заплаха за здравето му представлявал и коронавирусът, който е опасен за хора със сърдечносъдови заболявания. Васил обясни, че е напълно запознат с рисковете за себе си и е изключително педантичен по отношение на мерките, като от началото на карантината не е излизал абсолютно никъде освен на терасата си.

Същински ужас обаче той преживял покрай импресариото си и негов най-близък човек Ивайло Манолов, който се наложило да бъде изолиран под 14-дневна задължителна карантина, тъй като скоро се прибрал у нас след пътуване в екзотично Мексико и Щатите. А именно Америка в момента оглавява черната статистика с най-много болни от коронавирус. След като изкарал изолацията в специална къща, където негови приятели го снабдявали ежедневно с храна и продукти от първа необходимост, импресариото на Кеца се подложил на тест и се оказало, слава Богу, че резултатът е отрицателен.

По време на карантината с Васил си общували само по телефона, но веднага след като станало ясно, че Ивайло не е опасен за певеца и не може да го зарази, той веднага се върнал в апартамента на изпълнителя на „Болката отляво“, за да си правят компания в тежките дни и да го успокоява, че ще се опази и няма да има сърдечни усложнения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *