Българско семейство от Шарлот пострада при катастрофа в Мъртъл бийч

Българско семейство от Шарлот пострада при катастрофа в Мъртъл бийч

Българско семейство, пътуващо в две коли, е пострадало при катастрофа в Мъртъл бийч, Южна Каролина в петък през нощта, пише BG-VOICE. В първата кола, черно BMW, две сестри се прибирали към Шарлот, Северна Каролина, малко след 2 след полунощ след като апартамента, който наели през Airbnb в Мъртъл бийч започнал да се наводнява в средата на нощта. Зад тях, в друга кола пътували майка им с нейния приятел.

Зад волана на BMW-то била 41-годишната Мариела Бушева. Тя се готвела да направи ляв завой когато върху нея връхлетял “Ягуар”, идващ от лявата страна на кръстовището. “Стана много бързо.Тя се движише с невероятна скорост”, разказва Виктория Бушева, на 32 г., която е била на пътническото място. От удара BMW-то изхвърчало на няколко метра настрани.

Шофьорката Мариела (на малката снимка вдясно) е с наранявания по врата и ръката, които трудно движи. “Сестра ми беше в невероятен шок – ръцете й се тресяха, краката – също. Имаше пожарникари, които искаха да говорят с нея. Но тя не можеше да каже нито дума”, разказва Виктория.

От удара изскачат всички въздушни възглавници на колите. Именно те удрят Мариела. Жените са в шок. От сблъсъка с BMW-то Ягуарът преминал медианата, разделяща платната и се забил върху задната кола, в която пътувала 65-годишната майка на двете жени. „Тя удари колата на майка челно. Все едно пана върху предния капак, защото нейната кола се вдигна във въздуха“, казва Виктория.

Майката на Виктория и Мариела прекарала два дни в болница със сериозно мозъчно сътресение и комоцио. Дъщеря й разказва, че не спирала да повръща. “За майка беше голям да види как тази жена удря двете й деца“ – казва Виктория – „Тя беше в десет пъти по-голям шок от сестра ми.”

Първата й реакция е да излезе от колата и да снима номера на Ягуара. “Мислех, че може да запали колата и да избяга. Но жената беше с наведена глава над волана. В един момент отвори вратата и започна да бяга. Изглеждаше, че е много пияна или дрогирана”, казва Виктория.

Зад волана на “Ягуар”-а е била 55-годишната Синтия Баум. Баум е арестувана с обвинения за безразсъдно шофиране, отказ да се идентифицира и . Колата е собственост на известна адвокатка в Мъртъл Бийч – Реджина Уард.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *