Българското Барби с най-големи устни в света

Българското Барби с най-големи устни в света

Скандалната нашенка Андреа Иванова, която се самопровъзгласи за българското Барби, бе обявена от британския таблоид „Мирър“ за жената с най-големи устни в света, пише в днешния си брой вестник „Телеграф“.

Блондинката се хвали с джуки, в които има 20 инжекции хиалуронова киселина.

Макар да е само на 22 години, Андреа вече се е подложила на редица интервенции, за да сбъдне мечтата си- да прилича на любимата си кукла. Ефектът с устните й обаче е прекален, въпреки това тя е категорична, че няма да спре с уголемяването им, защото ги харесва такива- големи и сочни. От „Мирър“ пък са направили цяла статия за нашенката, като описват, че е похарчила хиляди паунда, за да постигне външния си вид, като отпуска средно по 134 паунда на лечение, но е загубила броя на разходите си през годините.

Андреа започна трансформацията си през 2018 г., а с днешна дата може да се похвали с над 32 000 последователя в социалната мрежа „Инстаграм“, където не спира да публикува снимки на все по-нарастващите си устни. „Чувствам се страхотно да имам още хиалуронова киселина, но някои лекари смятат, че е достатъчно, въпреки че все още ги искам да са по-големи“, сподели Иванова и разкри, че вече след инжекция й е трудно да хапва един- два дни, след което се чувства страхотно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *