Български Ромео го закъса в Англия! Чакат го години мъка

Български Ромео го закъса в Англия! Чакат го години мъка

Любовта изигра лоша шефа на наш сервитьор гурбетчия. 25-годишният българин бе осъден във Великобритания на 6 месеца затвор и 5-годишна забрана да се свързва с 20-годишна англичанка, след като превърна живота ѝ в кошмар.

Двамата се запознават в Кипър миналия октомври, където Илиян Николов работи като сервитьор, а тя отива на почивка. След кратката ваканционна връзка той решава да я последва в Англия, пише „24 часа“.

Първоначално дори отсяда в дома ѝ в Айвибридж, но през януари тя го моли да напусне, тъй като започва да се страхува от обсебващото му поведение.

Закарва го даже до гарата в Плимут и смята, че там са си казали окончателно „сбогом“. На 5 март в дома ѝ пристига пакет с любовно писмо от Николов и ключодържател във форма на сърце, който майка ѝ отваря.

На 16 март идва самият той и отказва да си тръгне. Налага се за първи път да извикат полиция, която му дава съвет да не притеснява повече семейството. Николов обаче продължава да идва и да оставя рози, бижута, както и съобщения, че е наблизо и си е намерил работа в пицария. Налага се няколко пъти да викат полиция, момичето отива да живее при леля си от страх.

Николов е арестуван с нож в раницата близо до дома ѝ. По време на процеса адвокатът му изтъкна, че той е отгледан от българската система за социални грижи и не е имал щастието да израсне в нормално семейство.

Съдията обаче подчерта, че с присъдата от два месеца за преследване на друго лице и 4 месеца за притежаване на ножа Николов ще може да разбере колко плашещо е било поведението му. Освен това трябва да плати и 122 паунда на бившото си гадже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *