Българка готвила лаврак и сардини на Кристиано Роналдо

Българка готвила лаврак и сардини на Кристиано Роналдо

Българка е била готвачка в един от ресторантите на „Реал“ (Мадрид) на стодион „Сантяго Бернабеу“. Софиянката Наталия Донкова прекарала 4 години там и имала близки срещи със звездите на отбора по това време Кристиано Роналдо, Карим Бензама, Лука Модрич и други.

Тя разказа пред Нова телевизия, че всъщност те били много мили и позитивни хора.

„Трябва да се има предвид, че говорим за звезди от световна класа и като такива те си имат личен готвач, който отговаря за тяхната диета. Аз бях в ресторанта, а това ми даваше уникулната възможност да имам пряк достъп до тях, буквално можех да ги пипна. Аз бях изненадата от тяхното отношение към храната. Да, държат на качествената храна, но като цяло не са претенциозни клиенти“, разказа Наталия.

За звездата Кристияно Роналдо тя сподели, че е „много лъчезарен и позитивно настроен човек. Има и доста сериозна хранителна култура.“ Наталия му приготвяла лаврак и сардини, които били в ноговия топ 10 на любимите храни. „Много обича риба, но, разбира се, не пържен шаран“, пошегува се тя.

Върнала се в България заради семейството си и сега освен че има свой ресторант в столичния квартал „Младост“, учи и 4-и курс богословие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *