НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Българин обзавежда милионери на Острова, англичаните са луднали по него

Български мебелист е взел ума на англичаните с уменията си, а отскоро представя невероятните си проекти и изпълнения и у нас. Тодор Горанов от години живее на Острова, но Брекзит не го вълнува, защото негови клиенти са собственици на едни от най-впечатляващите имения.

Там нова кухня (без уредите) гони половин милион лева, разкрива Тод в публикациите си във фейсбук.

Негови клиенти са богаташи от знатни фамилии, сред които и еврейски, при които, например, кухните са от порядъка на 100-130 кв. метра, за да има достатъчно място за всичко – поне 2 фурни, 2 миялни машини, 2 перални, 2 хладилника.

Такъв е и един от последните му проекти, който е завършил на цена от 110 000 паунда. В цената влиза само дървенията и обкова, но не и уредите. Материалите, с които Горанов работи, са висококачествен мрамор за плотове, МДФ-плоскости и машини, които средностатистическият българин не е виждал на живо.

Възпитаникът на Оксфорд явно е и добре платен мебелист, ако се съди по снимките от екзотични дестинации, които неспирно публикува отпреди ковид-ерата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *