Брутално: 35-годишен българин закла германец във Франкфурт

Брутално: 35-годишен българин закла германец във Франкфурт

Български гражданин е в предварителния арест в германския град Франкфурт на Майн по обвинение в тежко престъпление – убийство с нож, съобщи в. „Билд“, цитиран от „Монитор“.

35-годишният мъж, чието име не се назовава, се е спречкал рано сутринта (около 4 часа ) в понеделник с 40-годишен баварец от град Дегендорф на оживената Щутгартер щрасе, недалеч от централната гара на града.

Не е ясна причината за свадата, но краят е зловещ – нашенецът извадил нож и наръгал опонента във врата и необезпокояван от обезвредения противник напуснал местопрестъплението.

Раненият мъж е пълзял около 50 метра, за което свидетелства кървавата следа, която оставил след себе си, а след това очевидно силите го напуснали и се проснал до бариерата на автогарата, която се намира точно до южния изход на централната железопътна гара на Франкфурт на Майн.

Малко по-късно тялото на все още дишащия баварец било открито от минувачи в локва кръв на паркинга. Независимо от достатъчно бързата реакция и усилията на лекарите да реанимират мъжа, малко по-късно той издъхнал.

Стражите на реда мълниеносно проверили записите на охранителните камери, намиращи се наоколо. Не след дълго установили местонахождението на убиеца и бързо го арестували недалеч от мястото на убийството.

Извършителят досега не е коментирал обвинението в убийство, съобщи прокуратурата. „Той казва само, че бил чувал някакви гласове“, съобщи говорителка на прокуратурата, цитирана от „Билд“, без да съобщи други подробности.

Разследващите уточняват, че двамата мъже не са се познавали преди свадата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *