Братя Аргирови купуват палати в Банкя

На лов за имоти в Банкя са тръгнали братя Аргирови. Най-известните близнаци у нас активно ходели на огледи по къщи, защото обмисляли да напуснат столицата.

В Банкя им се струвало по-спокойно, с по-чист въздух и по-зелено – точно като в Норвегия, където дълги години Светослав Аргиров живя. Освен това щели да бъдат съседи на премиера Бойко Борисов и други известни личности, също избрали спокойствието и тишината на малкото градче пред лудницата в София.

За секссимволите от 80-те откриването на подходящи къщи няма да е трудно, защото и двамата са в бизнеса с недвижими имоти от години. Аргирови открай време проявяват здрав бизнес нюх. Още когато заработват наистина много големи пари за България, ги инвестират разумно в жилища. Не харчат като луди по светлия социалистически маниер на повечето от колегите им. Когато слязоха от сцената, а Светослав емигрира в Новрегия, Благовест основа своя кантора и стана брокер на имоти. Покрай кризата през 2008 г. едва се размина с фалита, но сега търговията му цъфтяла. Единственото изискване на братята било къщите, които ще вземат в Банкя, да са една до друга или на съвсем малко разстояние, защото искали да са близо, да си помагат и да си ходят на гости.

Само преди няколко месеца братя Аргирови обявиха, че се връщат триумфално на сцената и вече няма да лежат само на стари лаври. След тоталния им хит „Гот е“ от миналия век подготвяли нови парчета, но по-любопитното е, че въпреки дългогодишния им опит в музикалния бранш са избрали за свой продуцент рапъра Криско, който е на възрастта на техните синове. Габровецът е техен мениджър и следователно ще прибира солиден процент от хонорарите им след всяко тяхно участие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Джулиън Асанж станал татко на две деца, докато се крие
Next post Цветница е! Но… не ходете на църква!