НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Борис Джонсън обяви битка на килограмите, Англия забранява куп реклами

Британският премиер Борис Джонсън поведе лично нацията в битка с излишните килограмите. Той даде пример със себе си, като разкри, че не излиза от фитнеса, след като пребори коронавируса.

Британското правителство обяви в понеделник кампания „По-добро здраве“ с намерението да се справи с „бомбата с часовников механизъм на затлъстяването“. Програмата предвижда забрана на тв реклами за полуготови храни преди 21 часа часа, прекратяване на промоциите от типа „плати едно, вземи второто безплатно“ и въвеждане на изискване за означаване на калориите в блюдата, предлагани в заведенията.

„От дълго време исках да отслабна и като много други хора се боря с теглото си – ту отслабвам, ту наддавам на тегло. Но откакто се възстанових от коронавируса, съм постоянен във фитнес заниманията“, казва Борис Джонсън във видеоклип, който разпространи в Туитър.

„Свалих поне шест килограма, после свалих още, но когато постъпих в интензивно отделение сериозно болен, бях доста над нормата в теглото…бях прекалено пълен“, каза премиерът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *