НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Борис Джонсън в упорита битка с наднорменото тегло

Британският премиер Борис Джонсън е сниман близо до Уестминстър, тичайки придружен от известен фитнес експерт и личен треньор на много известни личности. След тежкото възстановяване от Ковид-19 в отделение за интензивни грижи в началото на годината, британският премиер Борис Джонсън често е забелязван да бяга, обикновено придружен от охрана.

Медиите съобщават, че кралицата е дала разрешение на премиера да тренира в двора на Бъкингамския дворец, предава РТС, цитирана от „Монитор“.

Проучванията показват, че затлъстяването удвоява риска от по-тежки форми на заболяването при пациенти с Ковид-19, а Джонсън признава, че е бил твърде дебел преди да бъде приет в болницата.

56-годишният британски премиер каза, че след болестта е разбрал важността на борбата със затлъстяването във Великобритания. На въпрос как да се избегне коронавирусът, отговорът е „Не бъдете дебели на 50“.

Когато стартира кампанията си за по-добра здравна стратегия миналия месец, във видео, публикувано в Twitter, Джонсън каза, че се опитва да отслабне от години и че както много хора, той също се бори с теглото си, което непрекъснато варира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *