НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Биков: Най-големият риск, който съществува, е Кирил Петков да бъде премиер

„Най-големият риск, който може да съществува това е Кирил Петков да бъде премиер. По-голям риск от този няма. Ние не искаме да управляваме с тях“. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ в ефира на Нова тв.

„Предложихме им разговор, не управление, аз лично не ги искам изобщо в бъдещето управление. Иначе с третия мандат всичко може, но то няма трайно да реши политическата криза. Ще направим усилие до последно да приключим още с първия мандат“, обясни той.

„Усилието ни е партиите да започнем да си говорим. За да бъдеш в управлението, трябва да си постигнал и резултат. Хората са раздали картите, политиците трябва да ги отиграят. Логично е първата политическа сила да е носеща конструкция на едно управление“, добави Биков.

„Трябва да имаме проевропейско и антикризисно управление. Ако не сме в състояние на това, означава да продължим да затъваме в кризата… Имаме самочувствие след година и половина мачкане, че хората са ни дали най-голямо доверие“, категоричен е Тома Биков.