Бившата съпруга на Милен: Парченца от всички нас са разбити и изгубени завинаги

Бившата съпруга на Милен: Парченца от всички нас са разбити и изгубени завинаги

Животът след загубата на Милен – бащата, приятелят, силният глас на истината. Парченца от всички нас са разбити и изгубени завинаги. Това написа във „Фейсбук“ Йорданка Начева, бивша съпруга на загиналия в катастрофа Милен Цветков. Тя е майка и на по-голямото дете на Цветков – дъщеря му Калина.

„За да продължат напред неговите деца се изправят пред предизвикателството да изградят своя свят отново. Да се научат как да живеят без неговото присъствие и любов, вдъхновеност, смях, постоянно търсене на истината и доброта. Присъствието на гняв е разбираемо в момент на внезапна и съкрушителна скръб, но по-важни са любовта, добрината и състраданието, което неговите деца усещат в сърцата си от всички в този момент.

Тази любов е истинската същност на българите. И неговите деца я усещат! Те бяха заедно в минутите, в които можеха да се сбогуват с него, заобиколени от техните най-близки“ написа още тя и продължи:

Бих искала дълбоко да благодаря на всички, които направиха тези моменти възможни.

Неговите деца ще имат нужда от помощта и подкрепата на всички нас и занапред, за да могат да продължат да растат с ценностите, в които той ги възпитаваше, да продължат неговия път и да съхранят най-добрите спомени и светлина в сърцата си.

Призоваваме всички да изпращат добра енергия и помисли към Милен, за да помогнат в пътя на душата му. Сбогом, с тъга, много обич и преклонение пред светлата ти памет. Мир на душата ти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *