НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Ани Цолова започна работа на строеж, с нова визия е

Ани Цолова шокира с ново амплоа. От няколко дни бившата тв водеща може да бъде забелязана да се поти като работник на строеж. Заниманията на журналистката обаче не били да мъкне тухли и вар, а да заснеме рекламно видео за процеса, пише facenews.bg

Въпреки това строителите я задължили да бъде добре екипирана и ѝ връчили специална каска, която да я пази от падащи тежки предмети. Ани не проявила суета и се съгласила да я носи на полевия терен. От фотосите, които тв звездата пусна от мястото на събитието, се вижда, че за пореден път тя е претърпяла визуална трансформация, откакто не е на екран.

Цолова значително е подкъсила косата си, но все още поддържа характерния за прическата ѝ в последните години червен цвят. Освен това тя е успяла да стопи по-голямата част от излишните килограми, които натрупа само няколко месеца след като напусна Нова телевизия. Въпреки това бившата водеща на „Здравей, България“ предпочита да носи широки дрехи и гащеризони, които да прикриват несъвършенствата ѝ.

Макар да твърди, че е щастлива и доволна от работата си като лектор по медийни обучения на свободна практика, допреди месец Цолова била пред абсолютен фалит. Всички семинари, които нейната фирма била организирала, пропаднали изведнъж заради пандемията от коронавирус, извънредното положение и забраните за струпване на много хора на едно място, тъй като били насрочени точно за най-тежките месеци – март и април.

Още по-лошото било, че журналистката вече била прибрала 50% от таксите на участници, а парите похарчила във времето, в което нямала доходи. Сега отново изпитвала финансови трудности и с мъжа ѝ Васил разчитали основно на старите си спестявания.

Припомняме, че бившата телевизионерка взема по 350 лева на човек за 1-дневните си обучения по публична реч, а докато беше част от колектива на Нова тв, се разписваше срещу 8 хиляди лева заплата на месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *