Алчни до безобразие! Всеки срещу всеки в битката за пари в поп фолка!

Алчни до безобразие! Всеки срещу всеки в битката за пари в поп фолка!

Кошмари царят в поп фолка в последно време, споделят притеснени фенове на чалга музикантите. Конфликтите са превзели отношенията между голяма част от изпълнителите и стават все по-ожесточени, подклаждани от стремежа за повече участия и приходи, пише facenews.bg

Големият Тони Стораро призна в тв интервю, че е обиден на Азис, защото не уважил нито сватбата на сина му Фики, нито промоцията на първия му албум.

„Не дойде на сватбата на Фики, а преди това на промоцията на първия му албум. Обидно ми стана. 20-годишно приятелство отиде на вятъра“, каза с неспестена болка пред Мон Дьо по нова тв легендарният изпълнител.

Някога днешните врагини Преслава и Галена пък, са делили дори общ покрив, толкова силно е било приятелството им. Преди около три години двете се скараха жестоко и според слуховете причината е била статуетката „Певица на годината“. Разбира се, никоя не го потвърди или отрече публично, припомня блиц.

Приятелки преди години са били и Емануела и Алисия, които днес открито демонстрират ненавистта си една към друга. Емануела дори посочи името на колежката си като фактор да напусне някогашните си издатели от „Ара мюзик“ и да отиде в „Пайнер“.

В средите се шушука още, че заради Алисия от фирмата са си тръгнали Джина Стоева и Ивена.

Пак заради професионален конфликт дружбата си развалят Райна и Кали, на които била предоставена една и съща музика за евентуален нов хит. Райна отрече да е окрала Кали, подчертавайки, че нейният проект е записан през 2017 година, но вижда бял свят едва сега. В гилдията плъзнаха слухове, че Кали обвинява Райна в некоректност заради парчето „Измъкни ме“, което е с музика, досущ като мелодията на „Среден пръст“, а изпълнението на Кали е дело на композитора Боби Павлов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *